Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


start

Άνθρωποι και Βιβλία

Γενικά στοιχεία - Στόχοι

Ο στόχος αυτής της συλλογής είναι να καταγράψει τους ήρωες των βιβλίων, τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα (χαρακτήρας, εξωτερικά χαρακτηριστικά, επάγγελμα, βιογραφικό) και τις σχέσεις τους με τους υπόλοιπους ήρωες του κάθε βιβλίου. Παράλληλα με την καταγραφή του κάθε χαρακτήρα-ήρωα, θα καταγράφονται και τα βιβλία όπου εμφανίζονται και δρουν, καθώς και οι συγγραφείς των βιβλίων.

Φυσικά δεν είναι δυνατό να καταγραφούν όλα τα υπάρχοντα βιβλία, όπως και οι χαρακτήρες που εμφανίζονται σε αυτά. Επειδή όμως είναι μία συνεργατική προσπάθεια, ευελπιστούμε ότι, από όσους θα συμμετέχουν, θα δημιουργηθεί μία χρήσιμη βάση πληροφοριών που θα βοηθάει τους αναγνώστες των βιβλίων.

Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι βιβλιόφιλοι που θα ήθελαν να συνεισφέρουν γράφοντας κείμενα και προσθέτοντας ή διορθώνοντας πληροφορίες στις υπάρχουσες σελίδες και ελπίζουμε ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες δε θα αποκαλύπτουν τη συνέχεια της πλοκής των βιβλίων, ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η ανάγνωσή τους από όσους αναγνώστες τα διαβάζουν για πρώτη φορά (π.χ. ακόμη κι αν όλοι ξέρουν ότι ο μπάτλερ είναι ο δολοφόνος, καλό είναι να μην το αποκαλύπτετε εδώ – μπορείτε όμως να αναφέρετε ότι είναι Ιρλανδός, αριστερόχειρας και πατέρας δύο παιδιών ;-))

Σχετικά

start.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2018/05/30 23:45 από aptlogs