Βρες ποια λέξη είναι γραμμένη λάθος

Σύνολο λέξεων που υπάρχουν στο λεξιλόγιο μέχρι τώρα: 28743

Πάτησε εδώ για να δεις τις Οδηγίες (ή για να τις κρύψεις)
  1. Μην αγχώνεσαι... ένα παιχνίδι είναι μόνο!
  2. Κάθε φορά σου παρουσιάζονται κάποιες λέξεις, επιλεγμένες με τυχαίο τρόπο, που είναι όλες σωστά γραμμένες, εκτός από μία που είναι ανορθόγραφη.
  3. Αν βρεις την ανορθόγραφη λέξη κερδίζεις τόσους βαθμούς όσες είναι οι υπόλοιπες (που απέρριψες και είναι σωστά γραμμένες) και συνεχίζεις, αν κάνεις λάθος μηδενίζεται η βαθμολογία σου και αρχίζεις από την αρχή!
  4. Η τρέχουσα βαθμολογία σου εμφανίζεται στην πρώτη γραμμή στο σχετικό κουτάκι επάνω δεξιά, ενώ στη δεύτερη γραμμή εμφανίζεται η καλύτερη επίδοσή σου γενικά (το ρεκόρ σου δηλαδή). Αν θέλεις, μπορείς να μηδενίσεις και τις δύο επιδόσεις επιλέγοντας «Μηδενισμός βαθμολογίας» από το μενού «Επιλογές».
  5. Η βαθμολογία σου αποθηκεύεται μόνο στον υπολογιστή που παίζεις, ενώ στο διακομιστή ΔΕΝ αποθηκεύεται τίποτε. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δηλώσεις κανένα προσωπικό στοιχείο (αλλά μπορείς, αν θέλεις, να κοινοποιήσεις το παιχνίδι όπου θέλεις — υπάρχουν και τα σχετικά κουμπάκια επάνω δεξιά).
  6. Το Google AdSense, που προβάλλει τις διαφημίσεις, προσθέτει τα δικά του cookies και είναι υπεύθυνο για την επιλογή των διαφημίσεων.
  7. Ιδέα/Δημιουργία/Διαχείριση παιχνιδιού: Απόστολος Τσομπανόπουλος

Παιχνίδι με 5 λέξεις

0 βαθμοί
Κοινοποίηση στο FacebookΚοινοποίηση στο Twitter