Ο Al Pacino στο θέατρο (και στο δίκτυο)

Ο Al Pacino στο θέατρο (και στο δίκτυο)

Για να προωθήσει το ρόλο του στη θεατρική παραγωγή «Σαλώμη», ο Al Pacino «εκπέμπει» στο δίκτυο μέσω video podcasts. Απ’ ό,τι λέγεται, αυτά τα βιντεάκια πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε ένα φιλμάκι σχετικό με το πώς ανέβηκε η παράσταση.

Προσωπικά, αυτήν την κίνηση τη θεωρώ καλή, αφού διαφημίζει τη δουλειά του σε ολόκληρο τον κόσμο με μικρό κόστος και, εμείς οι υπόλοιποι, που δε ζούμε στο Los Angeles και δε μπορούμε να πάμε να δούμε την παράσταση, μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα από το πώς αντιμετωπίζει το ρόλο του ένας (μεγάλος) ηθοποιός.

Μπορείτε να τα δείτε αν πατήσετε στο “Media” στη σχετική σελίδα (επειδή όμως πρόκειται για βίντεο αρχεία, είναι καλό να έχετε μία σχετικά γρήγορη γραμμή — π.χ. το πρώτο βίντεο της σειράς είναι περίπου 6.5 MBytes — και το quicktime εγκατεστημένο· το καλό είναι ότι στη δεξιά στήλη της σελίδας δίνει την πλήρη διεύθυνση του αρχείου, οπότε μπορούμε να το κατεβάσουμε πρώτα και να το δούμε μετά με την ησυχία μας)

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: