Τα κουίζ και η xMovies

Τα κουίζ και η xMovies

Να λοιπόν που φτάσαμε στο Σεπτέμβριο και έκλεισε αυτός ο κύκλος των κουίζ που ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, όταν έθεσα εδώ το πρώτο cine-quiz. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά, έτσι;

Τι κάνουμε λοιπόν τώρα;
Ήρθε νομίζω η ώρα να σας προσκαλέσω, αν σας άρεσαν αυτά τα κουίζ, να εγγραφείτε σε μία λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (=mailing list), που είναι σε λειτουργία (αν και λίγο υποτονική τον τελευταίο καιρό) εδώ και κάτι περισσότερο από 5 χρόνια, που την ονομάζουμε xMovies. Η λίστα αυτή έχει ήδη περί τα 35 μέλη, έχουν τεθεί και απαντηθεί 356 κουίζ, διαφόρων τύπων, μέχρι τώρα και είναι ανοιχτή σε οποιοδήποτε κινηματογραφικό θέμα (κριτικές, ανακοινώσεις, συζητήσεις). Είναι επίσης μία επώνυμη λίστα, γράφουμε δηλαδή με τα ονόματά μας και όχι με ψευδώνυμα, κι αυτό επειδή θέλουμε να φτιάξουμε μία παρέα φίλων. Τέλος, για να μη χάνεται η επαφή μεταξύ μας, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των μελών!

Αν λοιπόν σας αρέσουν οι κινηματογραφικές συζητήσεις με φίλους, τα κινηματογραφικά κουίζ και συμφωνείτε με τους παραπάνω κανόνες, η xMovies σας περιμένει!

Το ημερολόγιο αυτό από σήμερα επιστρέφει και πάλι στους συνήθεις (αργούς) ρυθμούς του (ελπίζοντας ότι θα βρίσκω ενδιαφέροντα πράγματα να γράφω), τουλάχιστον μέχρι να βρω και πάλι κάποια δικαιολογία να τους επιταχύνω 😉

3 Replies to “Τα κουίζ και η xMovies”

  1. Λίσταρχε! Λίσταρχε!

    Ακόμη κι εδώ γκρινιάζεις για τις (μη!) συμμετοχές στη λίστα μας; 😛
    Τι θα κάνουμε πια με σένα….

    Φιλιά,
    Άντα

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: