Ακαταμάχητη γοητεία (δημοσκόπηση)

Ακαταμάχητη γοητεία (δημοσκόπηση)

Ομολογώ ότι έπρεπε να κάνω αυτήν την ανακοίνωση εδώ όταν ξεκίνησαν οι ψηφοφορίες, αλλά δεν πειράζει. Είμαστε μόλις στην τρίτη, έχουμε ακόμη αρκετές και η συμμετοχή είναι ελεύθερη!

Εδώ και 2,5 εβδομάδες λοιπόν, στα 90 λεπτά, υπάρχει κάθε εβδομάδα και μία δημοσκόπηση· όλες με το ίδιο θέμα, αλλά με διαφορετικά ονόματα στις επιλογές κάθε φορά.

Η διαδικασία:
Στην αρχή, τα μέλη και οι επισκέπτες των “90 λεπτών”, μέσω μιας ανοιχτής διαδικασίας, πρότειναν τα ονόματα των ηθοποιών που θα ήθελαν να συμπεριληφθούν σε μια δημοσκόπηση με θέμα τον πιο γοητευτικό και την πιο γοητευτική ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου. Συγκεντρώθηκαν έτσι 19+19 ονόματα ηθοποιών (ανδρών και γυναικών) και, παρ’ όλο που η λίστα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πλήρης, ξεκινήσαμε τις ψηφοφορίες με θέμα την “Ακαταμάχητη γοητεία“.

Τα ονόματα αρχικά χωρίστηκαν, με ψευδοτυχαίο τρόπο, σε 4+4 ομάδες που αποτελούν τις ψηφοφορίες της πρώτης φάσης. Οι δύο πρώτοι και οι δύο πρώτες ηθοποιοί της κάθε μίας συνεχίζουν στη δεύτερη φάση (αν υπάρχουν ισοβαθμίες, συμμετέχουν όλοι/ες όσοι/ες ισοβάθμησαν).

Στη δεύτερη φάση, τα ονόματα χωρίζονται σε 2+2 ψηφοφορίες, από τις οποίες τα 2 πρώτα ονόματα πάλι περνάνε στην τρίτη και τελική φάση. Ψηφίζουμε μόνο για ένα όνομα τη φορά και, όπως έγραψα και στην αρχή, η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όποιον/α θέλει να συμμετέχει. Ξεκινήσαμε με τους άνδρες ηθοποιούς και βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη ψηφοφορία της πρώτης φάσης. Αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα των προηγουμένων ή την τρέχουσα, αρκεί να διαλέξετε όλες τις ψηφοφορίες.

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: