Μαραθώνιος Αλέκος Σακελλάριος (δημοσκόπηση)

Μαραθώνιος Αλέκος Σακελλάριος (δημοσκόπηση)

Πω, πω, πέρασαν περίπου 2,5 μήνες και δεν έγραψα τίποτε! Λίγο που δε βλέπω ενδιαφέρουσες ταινίες αυτόν τον καιρό, λίγο που δεν έχω και πολλή όρεξη για γράψιμο, το άφησα το ημερολόγιο στον αυτόματο πιλότο. Ευτυχώς που απεργούμε και για το ασφαλιστικό πότε πότε και, αντί ειδήσεων, στην τηλεόραση βλέπουμε και κάποιες καλές ελληνικές ταινίες.

Είδαμε λοιπόν, μ’ αυτήν την ευκαιρία, σήμερα το μεσημέρι την ταινία “Ζητείται επειγόντως γαμπρός” και τώρα παίζονται “Ο μπλοφατζής” και τα “Κορίτσια για φίλημα“, ενώ σε 1,5 ώρα θα προβληθεί και “Ο ζηλιαρόγατος“.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν και τις δημοσκοπήσεις μας, αυτή τη φορά με τον Αλέκο Σακελλάριο, με τις ταινίες και τα σενάρια του οποίου συνεχίζουμε ακόμη και τώρα να διασκεδάζουμε, ενώ δεν παραλείπουμε να τον αναζητούμε σε κάποιο πλάνο αυτών των ταινιών (συνήθεια που καθιέρωσε ο Alfred Hitchcock).

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κανονίζετε με την παρέα σας να αφιερώσετε ένα απόγευμα/βράδυ (6-8 ώρες) στις ταινίες του Αλέκου Σακελλάριου και είστε εσείς που θα αποφασίσετε για τις ταινίες που θα δείτε.

Ποιες θα ήταν οι 3 ταινίες που θα επιλέγατε να δείτε και με ποια σειρά;

Γράψτε τις επιλογές σας στα σχόλια.

One Reply to “Μαραθώνιος Αλέκος Σακελλάριος (δημοσκόπηση)”

 1. ok…. γνωστό πως απείχα πολύ καιρό.

  Να ‘μαι πάλι λοιπόν. Και πώς θα μπορούσα να λείπω από ένα ερώτημα που αφορά τον ελληνικό κινηματογράφο;;; 😉

  Μου βάζεις δύσκολα όμως! Για μένα, οι ταινίες του Αλέκου Σακελάριου είναι εγγυημένο γέλιο. Ατάκες ανεπανάληπτες. Μπρίο και κέφι που δεν επαναλαμβάνεται.
  Οι κορυφαίες όμως είναι κι οι πιο ουσιαστικές 😉

  1. Υπάρχει και φιλότιμο
  2. Αλλοίμονο στους νέους
  3. Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο
  4. Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο
  5. Οι γερμανοί ξανάρχονται

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: