τα 90 λεπτά ως κοινωνικό δίκτυο

τα 90 λεπτά ως κοινωνικό δίκτυο

Ομολογώ ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχω δει πολλές ταινίες για να τις σχολιάσω, επειδή “εξερευνώ” τις δυνατότητες συνεργασίας των 90 λεπτών με άλλες δικτυακές υπηρεσίες. Τα αποτελέσματα αυτής της εξερεύνησης, μέχρι τώρα, είναι τα παρακάτω:

  • εδώ και λίγες ημέρες, ό,τι καινούριο υπάρχει στα 90 λεπτά, ανακοινώνεται και μέσω του twitter: http://twitter.com/90lepta
  • επίσης, ειδικά για τους καλλιτέχνες, για τους οποίους υπάρχει (ήδη ή στο μέλλον) κάποια σελίδα στα 90 λεπτά, υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης της σελίδας τους με τα νέα τους από τους ίδιους. Διαβάστε σχετικά: http://90lepta.com/blog/?p=6

Στα άμεσα σχέδιά μου είναι επίσης η προσθήκη “fans” στις σελίδες των καλλιτεχνών, ώστε να μπορεί να “μετρηθεί” η δημοφιλία τους (οπότε, όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρξουν και αντίστοιχες σελίδες με στατιστικά, τόσο για τους καλλιτέχνες, όσο και για εμάς που θα τους ψηφίζουμε).

Αν θέλετε να προστεθεί και κάποια άλλη δυνατότητα, δεν έχετε παρά να τη ζητήσετε!

Τα καλύτερα έρχονται… 😉

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: