Τα κουίζ του 10ου λεπτού – 5

(αρχική ημερομηνία κουίζ: 13 Ιουλίου 2008)

Ενημέρωση σχετικά με τα σχόλια σ’ αυτό το ημερολόγιο: αναγκάστηκα χθες, λόγω κάποιου ανώνυμου spammer, να ενεργοποιήσω τον έλεγχο των σχολίων (comment moderation) σε όλα τα ημερολόγια που διατηρώ στο blogspot.com. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα σχόλια των αναγνωστών δε θα εμφανίζονται αμέσως, αλλά μόνο αφού τα εγκρίνω (για να αποφύγουμε τα άσχετα). Δυστυχώς, η ανθρώπινη βλακεία είναι περισσότερη από το υδρογόνο του σύμπαντος τελικά!

Συνεχίζουμε σήμερα με την πέμπτη (φωτογραφία του δεκάτου λεπτού από) ταινία. Σχετικά με τα προηγούμενα κουίζ, έχω να παρατηρήσω πως τα κουίζ της Κυριακής (2 μέχρι σήμερα, χωρίς αυτό) μένουν ακόμη χωρίς απάντηση, ενώ τα κουίζ της Πέμπτης (επίσης 2) απαντήθηκαν την ίδια ημέρα!

Στο 10ο λεπτό ποιας ταινίας υπάρχει η παρακάτω σκηνή;

Ενημέρωση (18 Αυγούστου 2008) με βοήθεια:
έχουν περάσει πολλές ημέρες και σήμερα θυμήθηκα ότι δεν έδωσα ακόμη βοήθεια σ’ αυτό το κουίζ.  Επειδή όμως η διάρκεια της ταινίας είναι μικρότερη από 100 λεπτά, αρκεστείτε σε μία φωτογραφία (αρκετά χαρακτηριστική) από το 60ο λεπτό της.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

1 Σχόλιο

  1. Αυτή ήταν κάπως πιο δύσκολο να αναγνωριστεί, μια και είναι σχετικά άγνωστη (στον πολύ κόσμο). Πρόκειται για την ταινία «They live» του John Carpenter.

Σχολίασε

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: