Τα κουίζ του 10ου λεπτού – 18 (τελευταίο για φέτος)

Τα κουίζ του 10ου λεπτού – 18 (τελευταίο για φέτος)

Αυτό ήταν! Τελειώνει οσονούπω ο Αύγουστος, τελειώνει και αυτή η καλοκαιρινή σειρά από κουίζ.

Ελπίζοντας ότι δεν περάσατε άσχημα προσπαθώντας να εντοπίσετε τις ταινίες με μόνη βοήθεια (αρχικά) μια φωτογραφία από το δέκατο λεπτό της ταινίας, όσο δύσκολη κι αν ήταν η αναγνώριση κάποιες φορές, θέλω κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και κατόπιν να σας προσκαλέσω, αν σας αρέσουν τα κουίζ και οι συζητήσεις για τον κινηματογράφο, να εγγραφείτε και να συμμετέχετε κι εσείς στην ηλεκτρονική λίστα xMovies.

Αφήνω μερικές ημέρες ακόμη για όσα κουίζ δεν απαντήθηκαν και θα επανέλθω με ένα άρθρο με στατιστικά στοιχεία για αυτά τα κουίζ, δίνοντας και τις απαντήσεις σε όσα θα έχουν μείνει αναπάντητα.

Ως τελευταία ταινία επέλεξα κάποια που δε θα σας δυσκολέψει καθόλου, γι’ αυτό και αυτό το κουίζ αναρτάται στα cineσχόλια στις 4:10 το πρωί, ξημέρωμα Πέμπτης, ώστε να απαντηθεί από τον πιο πρωινό επισκέπτη ή την πιο πρωινή επισκέπτρια.

Στο 10ο λεπτό ποιας ταινίας υπάρχει η παρακάτω σκηνή;

3 Replies to “Τα κουίζ του 10ου λεπτού – 18 (τελευταίο για φέτος)”

  1. Προφανώς!

    Το γεγονός ότι δεν είχε απαντηθεί το κουίζ μετά από τόσες ημέρες (μέχρι σήμερα), μου φαίνεται απίστευτο, δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ταινίες.

Εδώ σχολιάζετε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: