Παιχνίδι «Πράξεις»: Προτάσεις, σχόλια, επικοινωνία

Τις «Πράξεις» τις έφτιαξα και τις δημοσιοποίησα την 6η Οκτωβρίου 2019 επειδή κάποιος φίλος μου ζήτησε και κάποιο παιχνίδι με αριθμούς, αντί να φτιάχνω μόνο παιχνίδια με λέξεις. Και αυτό το παιχνίδι όμως απαιτεί κυρίως αυτοσυγκέντρωση και υπομονή καθώς δεν έχει ιδιαίτερες οδηγίες, απλά ο παίκτης να κάνει σωστά τις πράξεις, ακολουθώντας τους μαθηματικούς κανόνες. Με άλλα λόγια δηλαδή, κάνουμε πρώτα τους πολλαπλασιασμούς και τις διαιρέσεις και μετά τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις.

Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις

Στον ειδικό χώρο των σχολίων παρακάτω μπορεί να σχολιάσει σχετικά με το παιχνίδι Πράξεις όποια/ος θέλει, να κάνει μία πρόταση βελτίωσης ή να αναφέρει κάποιο πρόβλημα ή λάθος που εντόπισε και να κάνουμε και κάποιες συζητήσεις, αν χρειάζεται. Τα σχόλια δεν εμφανίζονται αμέσως, παρά μόνο αφού εγκριθούν, ώστε να αποφύγουμε τα ενοχλητικά ή άσχετα κείμενα και είναι ευπρόσδεκτοι να σχολιάσουν όσοι θέλουν να προτείνουν κάτι εποικοδομητικό.

Εσύ τι νομίζεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.