Παιχνίδι «Ορθογραφία»: Προτάσεις, σχόλια, επικοινωνία

Το παιχνίδι «Ορθογραφία» το δημιούργησα τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2018, το ανακοίνωσα την 1η Οκτωβρίου 2018 και τις επόμενες ημέρες έκανα αρκετές διορθώσεις και προσθήκες, μέχρι να φτάσει στη σημερινή του μορφή. Από τότε προσθέτω καθημερινά λέξεις στη βάση δεδομένων του, το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα που έχει κάποια/ος δασκάλα/ος ή κάποιος γονιός (ή όποια/ος άλλη/ος θέλει) να προσθέτει όσες λίστες λέξεων θέλει ώστε να παίζουν και να εξασκούνται τα παιδιά μόνο με αυτές τις λέξεις.

Οι λίστες αυτές μπορούν να είναι είτε δημόσιες ή ιδιωτικές και να έχουν διάρκεια ζωής (εμφάνισης) από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες, ενώ μπορεί κάποια/ος δασκάλα/ος, αν θέλει, να μου ζητήσει να κρατήσω κάποιες λίστες για πάντα, ώστε να τις χρησιμοποιεί στην τάξη. Η κάθε λίστα λέξεων έχει τη δική της δικτυακή διεύθυνση (URL), την οποία μπορεί ο δημιουργός της να τη στείλει με όποιο τρόπο επιθυμεί (π.χ. email, facebook, twitter) σε αυτούς που θέλει.

Ευχαριστίες

Ο πρώτος που δοκίμασε το παιχνίδι ήταν ο Πέτρος Παπαναστασίου, ενώ πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια της Αρετής Τσιφλίδου, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας των παιχνιδιών από τους χρήστες.

Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις

Στον ειδικό χώρο των σχολίων παρακάτω μπορεί να σχολιάσει σχετικά με το παιχνίδι της Ορθογραφίας όποια/ος θέλει, να κάνει μία πρόταση βελτίωσης ή να αναφέρει κάποιο πρόβλημα ή λάθος που εντόπισε και να κάνουμε και κάποιες συζητήσεις, αν χρειάζεται. Τα σχόλια δεν εμφανίζονται αμέσως, παρά μόνο αφού εγκριθούν, ώστε να αποφύγουμε τα ενοχλητικά ή άσχετα κείμενα και είναι ευπρόσδεκτοι να σχολιάσουν όσοι θέλουν να προτείνουν κάτι εποικοδομητικό.

Εσύ τι νομίζεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.