Δημοσκόπηση: Εκδρομή Γ λυκείου

Αυτήν την ώρα αρχίζει η καινούρια σχολική χρονιά και ευχόμαστε όλοι να είναι μία καλή χρονιά για όλες και όλους που συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, παρά τα απαισιόδοξα μηνύματα και τις πληροφορίες που μαθαίνουμε καθημερινά. Θα είναι σίγουρα μία διαφορετική σχολική χρονιά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει ήδη η εμπειρία της προηγούμενης, οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι.

Η «Βόλτα στην Καβάλα», με την ευκαιρία του ανοίγματος των σχολείων, θέλει να κάνει μία βόλτα στο παρελθόν και να βοηθήσει τους παλιούς πλέον μαθητές και μαθήτριες να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια. Έτσι ξεκινάμε σήμερα μία σειρά από ολιγοήμερες δημοσκοπήσεις, που μοναδικό σκοπό έχουν να μας κάνουν να θυμηθούμε. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, οπότε συμμετέχετε χωρίς άγχος, σα να παίζετε ένα παιχνίδι με την παρέα σας.

Στην πρώτη δημοσκόπηση λοιπόν καλείστε να θυμηθείτε το μέρος που επισκεφτήκατε στην πενθήμερη (ή όσο κράτησε, αν δεν ήταν πέντε οι μέρες) εκδρομή σας όταν αποφοιτήσατε. Για να μην αποκαλύψουμε ηλικίες, στη φόρμα δε θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το όνομά σας, μόνο το λύκειο, το έτος αποφοίτησης και τον προορισμό της εκδρομής. Οι απαντήσεις σας θα συγκεντρωθούν, θα ομαδοποιηθούν και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το ερχόμενο Σάββατο· άρα μπορείτε να συμμετέχετε μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής.

Αν θέλετε, κοινοποιήστε τη δημοσκόπηση και στους φίλους σας, ώστε να μαζέψουμε όλα τα μέρη που επισκέφτηκαν οι τρίτες τάξεις του λυκείου όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσκόπηση για εκδρομή Γ λυκείου


Φυσικά, εκτός από τη συμμετοχή σας στη δημοσκόπηση, μπορείτε να γράψετε και ό,τι άλλο θέλετε για την πολυήμερη εκδρομή στο χώρο των σχολίων παρακάτω. Εννοείται με κόσμιο τρόπο και χωρίς να αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες για τους άλλους 🙂

Δημοσκόπηση: Εκδρομή Γ λυκείου
Ετικέτες:

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: