Ερωτήσεις – Απαντήσεις σχετικά με την Καβάλα

Υπάρχει κάτι που θέλετε να μάθετε για την πόλη της Καβάλας;

Τους δρόμους της; Την ιστορία της; Τα κτήρια; Τους ανθρώπους; Τις ομάδες ή τις αθλητικές εκδηλώσεις; Τις εκκλησίες; Τις εφημερίδες;

Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχετε κάποια απάντηση, αλλά θα πρέπει να κάνετε την ερώτηση και, από σήμερα, έχουμε και τη σχετική ενότητα.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Δε χρειάζεται εγγραφή ή να θυμάστε κάποιον κωδικό. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, να γράψετε την ερώτησή σας και, αφού επιλέξετε σε ποια κατηγορία θα ανήκει και ποιες ετικέτες τη χαρακτηρίζουν, να την υποβάλετε (συμπληρώνοντας και το αποτέλεσμα της αριθμητικής πράξης που εμφανίζεται στο τέλος· απαραίτητο πλέον «κουσούρι» κάθε σελίδας που θέλει να αποφεύγει τα ενοχλητικά (spam) μηνύματα).

Επίσης, αν γνωρίζετε την απάντηση σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες ερωτήσεις, μπορείτε να τη γράψετε κάτω από την ερώτηση ή, αν χρειάζεται, να κάνετε και κάποιο διευκρινιστικό σχόλιο.

Η συγκεκριμένη ενότητα έχει σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο επίλυσης αποριών σχετικά με την πόλη μας και είναι στο χέρι μας (και στο πληκτρολόγιό μας) να τη χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους ανθρώπους να πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν.

Τι θέλετε να μάθετε σήμερα;

Σχόλιο