Στο ημερολόγιο που ακολουθεί μπορείτε, αν θέλετε, να εγγραφείτε πατώντας στο κουμπί «+ Google Ημερολόγιο» (εμφανίζεται κάτω δεξιά) και ακολουθήστε μετά τις οδηγίες που θα εμφανιστούν. Έτσι θα ενημερώνεστε άμεσα, με ειδοποιήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή στο κινητό σας, για τις προσεχείς βόλτες (ή άλλες εκδηλώσεις) που θα κάνουμε στην Καβάλα.

Με τον τρόπο αυτό δε θα υπάρχει πια η εξάρτηση από τις εκδηλώσεις στο facebook, όπου έχει παρατηρηθεί (και μου έχει αναφερθεί) ότι αρκετοί χρήστες δεν ενημερώνονται καθόλου από το ίδιο το μέσο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές.

📱 Ειδικά για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android, αρκεί να εγγραφείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (email) που χρησιμοποιείτε στο κινητό σας. Έτσι, όταν τα ημερολόγια συγχρονίζονται, οι βόλτες στην Καβάλα θα εμφανίζονται και στο κινητό σας.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία εγγραφής σας, μπορείτε να το αναφέρετε, παρακάτω, στα σχόλια για να το αντιμετωπίσουμε μαζί.

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: