Σαν σήμερα στην Καβάλα

Εδώ και λίγες μέρες έχει εμφανιστεί στη δεξιά στήλη αυτού του δικτυακού τόπου ένα καινούριο κουτάκι με πληροφορίες για γεγονότα που συνέβησαν «σαν σήμερα» είτε στην Καβάλα ή που αφορούσαν σε θέματα σχετικά με την Καβάλα.

Καθώς η προσθήκη αυτών των γεγονότων συνεχίζεται (μόλις 26 έχω προσθέσει μέχρι τώρα, από διάφορες κατηγορίες), έκανα την πρώτη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις χθες, που είχαμε το πρώτο γεγονός που εμφανίστηκε σε αυτό το κουτάκι. Για την ιστορία ήταν το χρυσό μετάλλιο της Ανθής Καραγιάννη.

Ο στόχος αυτής της νέας στήλης είναι να παρέχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση στους επισκέπτες, απλά ως υπενθύμιση ότι σαν σήμερα συνέβη και αυτό το περιστατικό. Συνήθως θα υπάρχει μόνο ένα σύντομο κείμενο, μία ή δύο προτάσεις· κάποιες φορές όμως θα υπάρχει και η σχετική φωτογραφία ή/και σύνδεσμος σε κάποια ιστοσελίδα.

Τέλος, αν και δεν είμαι ιστορικός, προσπαθώ να διασταυρώνω τις ημερομηνίες και τα στοιχεία που παραθέτω κι ελπίζω τα λάθη να είναι, όσο αυτό είναι δυνατόν, ελάχιστα. Αν εντοπίσετε όμως κάποιο λάθος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση:

Αυτά. Ελπίζω να φανεί χρήσιμη! 🙂

Σαν σήμερα στην Καβάλα
Ετικέτες:

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: