Βόλτα στην Παναγία (Καβάλα)

Την περασμένη Κυριακή, η Τάνια, η Μαρία, η Αγάπη, ο Μανώλης, η Ξένια και ο Απόστολος, πραγματοποιήσαμε ακόμη μία βόλτα στη συνοικία της Παναγίας, ακολουθώντας ελαφρά διαφορετική διαδρομή σε σχέση με αυτή που είχαμε κάνει, ως εναρκτήρια βόλτα μας πριν από 8-9 μήνες.

Ξεκινήσαμε και πάλι από το δημοτικό κήπο και, μέσω της πλατείας και της συνοικίας του Αγίου Νικόλα, φτάσαμε στις Καμάρες, απ’ όπου ακολουθήσαμε αρχικά την οδό Πιπίνου.

Στη συνέχεια, επειδή η οδός Πιπίνου είναι αδιέξοδο, ανεβήκαμε στην οδό Ιερολοχιτών, την οποία ακολουθήσαμε μέχρι το σημείο που φτάνει στη θάλασσα. Παραλιακά πλέον, από δρόμους όπου μόνο περπατώντας φτάνει κάποιος, ανεβήκαμε μέσω σιδερένιας σκάλας σε μία από τις παρόδους της οδού Βυζαντίου, την οποία ακολουθήσαμε μέχρι την οδό Μεχμέτ Αλή, για να φτάσουμε μέχρι το πατρικό του σπίτι (μουσείο) και, μέσω της οδού Θεοδώρου Πουλίδου φτάσαμε μέχρι το 7ο δημοτικό σχολείο, στο φάρο, πριν κατεβούμε από τα σκαλάκια στο χώρο του λιμανιού και επιστρέψουμε και πάλι στο δημοτικό κήπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κάποια στιγμιότυπα της διαδρομής, παρ’ όλο που είχε αρχίσει να νυχτώνει ενώ περπατούσαμε και οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν είναι τόσο καθαρά.

Βόλτα στην Παναγία (Καβάλα)

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

BMC logoBuy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: