φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Το δεύτερο κουίζ με θέμα τους δρόμους της Καβάλας είναι πιο εύκολο από το πρώτο, καθώς από το δρόμο που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, λογικά, έχουμε περάσει κάποια μέρα όλοι μας.

Η φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη, την έβγαλα πριν από 1.5 χρόνο περίπου, και την έχω επεξεργαστεί ώστε να τονιστούν λίγο περισσότερο τα χρώματά της.

Αν δεν ξέρετε ποιος ακριβώς δρόμος είναι, μπορείτε να απαντήσετε περιγράφοντας την περιοχή που βρίσκεται ή το σημείο που στεκόμουν όταν έβγαλα τη φωτογραφία.

Παρακαλείστε να γράψετε τις απαντήσεις σας εδώ ως σχόλια και όχι στο facebook, στο twitter, ή όπου αλλού κοινοποιηθεί αυτό το κουίζ.

Από αυτό το κουίζ αλλάζει ελαφρά και η διαδικασία: τα σχόλια-απαντήσεις θα εμφανίζονται άμεσα, αφού εγκριθούν, είτε είναι σωστή η απάντηση ή όχι, ώστε να διευκολύνεται η δυνατότητα συζήτησης μεταξύ των επισκεπτών-σχολιαστών. Θα ήταν πολύ καλό, με αφορμή κάποια φωτογραφία ή άλλο άρθρο, να γίνεται και κάποια συζήτηση σχετικά με το θέμα της/του, εφόσον υπάρχει λόγος φυσικά και πρόσθετες πληροφορίες που θα ήθελε κάποια/ος να μοιραστεί μαζί μας.

Οι σωστές απαντήσεις θα επιβεβαιώνονται μετά από 2-3 ημέρες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι.

 

φωτογραφία για 2ο κουίζ με δρόμους

Κουίζ: Δρόμοι της πόλης – 2

2 σχόλια στο Κουίζ: Δρόμοι της πόλης – 2

 • 18 Οκτωβρίου 2018 στο 7:18 μμ
  Σύνδεσμος

  Κατηφορίζοντας προς την Τσολάκη. Μόλις έχεις προσπεράσει το κέντρο που στεγάζεται ο Οδηγισμός. Στο βάθος φαίνεται το Δημαρχείο

  Απάντηση
  • 21 Οκτωβρίου 2018 στο 1:12 πμ
   Σύνδεσμος

   Είναι η οδός Παλαιολόγου. Όπως κοιτάζουμε από τα σκαλάκια, στα αριστερά του δρόμου το μουσείο καπνού και η δημοτική αστυνομία και στα δεξιά το πρώην ΠΙΚΠΑ, η Μητρόπολη, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και το 10ο δημοτικό σχολείο.
   Για τόσο μικρό δρόμο, πολλές υπηρεσίες!

   Απάντηση

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

BMC logoBuy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: