φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Το τρίτο κουίζ με θέμα τους δρόμους της Καβάλας είναι επίσης σχετικά εύκολο, εφόσον βέβαια γνωρίζετε την περιοχή.

Η φωτογραφία είναι από μία βόλτα της προηγούμενης εβδομάδας και την έβγαλα καθώς περπατούσα, επειδή μου άρεσε η εικόνα που έβλεπα καθώς ήταν πρωί και δεν υπήρχε κίνηση.

Αν δεν ξέρετε ποιος ακριβώς δρόμος είναι, μπορείτε να απαντήσετε περιγράφοντας την περιοχή που βρίσκεται ή το σημείο που στεκόμουν όταν έβγαλα τη φωτογραφία.

Παρακαλείστε να γράψετε τις απαντήσεις σας εδώ ως σχόλια και όχι στο facebook, στο twitter, ή όπου αλλού κοινοποιηθεί αυτό το κουίζ.

Υπενθυμίζω πως, όπως έγραψα και στο προηγούμενο κουίζ, «τα σχόλια-απαντήσεις θα εμφανίζονται άμεσα, αφού εγκριθούν, είτε είναι σωστή η απάντηση ή όχι, ώστε να διευκολύνεται η δυνατότητα συζήτησης μεταξύ των επισκεπτών-σχολιαστών. Θα ήταν πολύ καλό, με αφορμή κάποια φωτογραφία ή άλλο άρθρο, να γίνεται και κάποια συζήτηση σχετικά με το θέμα της/του, εφόσον υπάρχει λόγος φυσικά και πρόσθετες πληροφορίες που θα ήθελε κάποια/ος να μοιραστεί μαζί μας.»

Αν έχουμε σωστές απαντήσεις, θα τις επιβεβαιώσω την Τρίτη ή την Τετάρτη.

φωτογραφία για 3ο κουίζ με δρόμους

 

Κουίζ: Δρόμοι της πόλης – 3

2 σχόλια στο Κουίζ: Δρόμοι της πόλης – 3

 • 22 Οκτωβρίου 2018 στο 8:45 πμ
  Σύνδεσμος

  Απόστολε βρίσκεσαι κάτω από την αυλή του σχολείου των Ποταμουδίων και η οδός είναι η Ανεξαρτησίας.

  Απάντηση
  • 24 Οκτωβρίου 2018 στο 2:52 μμ
   Σύνδεσμος

   Είναι όντως κάτω από την αυλή του σχολείου στα Ποταμούδια (φαίνεται στα δεξιά), αλλά είναι η οδός Σερδάρογλου, όπως πηγαίνει προς δυσμάς. Η οδός Ανεξαρτησίας είναι αυτή που ανεβαίνει από τον Άγιο Παύλο (περίπου) και διασταυρώνεται με την οδό Σερδάρογλου.

   Απάντηση

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

BMC logoBuy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: