φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Κουίζ 9: Γωνιές της πόλης

Το ένατο κουίζ με θέμα τα ενδιαφέροντα σημεία της Καβάλας είναι κι αυτό εύκολο, ειδικά αν έχετε περάσει έστω και μία φορά από αυτό το μέρος! Αν έχεις περάσει δεν το ξεχνάς· αν δεν έχεις περάσει… πρέπει να πας! 👍

9ο κουίζ: Πού βρίσκεται η πύλη της φωτογραφίας;

Ως συνήθως, πρέπει να εντοπίσετε πού βρίσκεται η πύλη που εμφανίζεται στη φωτογραφία και να αναφέρετε την τοποθεσία (όσο καλύτερα μπορείτε) στο χώρο των σχολίων κάτω από το άρθρο.

Παρακαλείστε να γράψετε τις απαντήσεις σας εδώ ως σχόλια και όχι στο facebook, στο twitter, ή όπου αλλού κοινοποιηθεί αυτό το κουίζ.

Υπενθυμίζω πως, όπως έγραψα και σε προηγούμενο κουίζ, «τα σχόλια-απαντήσεις θα εμφανίζονται άμεσα, αφού εγκριθούν, είτε είναι σωστή η απάντηση ή όχι, ώστε να διευκολύνεται η δυνατότητα συζήτησης μεταξύ των επισκεπτών-σχολιαστών. Θα ήταν πολύ καλό, με αφορμή κάποια φωτογραφία ή άλλο άρθρο, να γίνεται και κάποια συζήτηση σχετικά με το θέμα της/του, εφόσον υπάρχει λόγος φυσικά και πρόσθετες πληροφορίες που θα ήθελε κάποια/ος να μοιραστεί μαζί μας.»

Αν έχουμε σωστές απαντήσεις, θα τις επιβεβαιώσω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (υπολογίζω μέχρι την Τρίτη το αργότερο), αλλιώς όταν δοθεί κάποια σωστή απάντηση.

2 thoughts on “Κουίζ 9: Γωνιές της πόλης

  1. Αυτή η πύλη βρίσκεται στο λιμάνι, στο τελωνείο. Αν προχωρήσουμε από το παρκινκ τέρμα μέσα θα τη δούμε. Οπωσδήποτε πρέπει να την περάσουμε γιατί μετά εμφανίζεται η πανέμορφη πλευρά κάτω από τον φάρο που μπορεί κανείς να κάνει μπάνιο ή αν θέλει να ανέβει προς τα πάνω στον φάρο και μετά στην Παναγία.

Σχόλιο