φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Γρίφος 24: Δρόμοι της πόλης

Ξεκινάω το σημερινό γρίφο με μία διευκρίνιση, καθώς οι τακτικοί αναγνώστες / συνοδοιπόροι θα διακρίνουν μία ξαφνική αύξηση στην αρίθμηση (από το νούμερο 13 του προηγούμενου γρίφου στο νούμερο 24).

Στην πράξη, λοιπόν, πρόκειται για μία ενοποίηση των 13 γρίφων με τα 10 κουίζ, που έχουμε μέχρι τώρα (και τα οποία δε θα αλλάξουν αρίθμηση για να μη δημιουργηθεί κάποιο μπέρδεμα). Από σήμερα και στο μέλλον, τα κουίζ ενσωματώνονται στους γρίφους και η αρίθμηση συνεχίζει από το 24 (και όσο αντέξουμε)!

Αυτά για αρχή… Κατά τα γνωστά, τις απαντήσεις σας τις γράφετε μόνο εδώ στο blog (ως σχόλια στο άρθρο) και όχι στο facebook, στο twitter ή όπου αλλού έχουν γίνει κοινοποιήσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες όπου θέλετε και να συνεργαστείτε με όποιους και όσους θέλετε. Μπορείτε να διαβάσετε και τις γενικές οδηγίες για τους γρίφους.

Εικοστός τέταρτος γρίφος

Η σημερινή φωτογραφία συνοδεύεται από 2 ερωτήσεις καθώς προσπάθησα να σας δυσκολέψω λίγο παραπάνω:

  1. ποιος είναι ο δρόμος της φωτογραφίας;
  2. τι κρύβεται πίσω από το πορτοκαλί παραλληλόγραμμο;

Αν ξέρετε μόνο τη μία απάντηση, μη διστάζετε, γράψτε την. Οι απαντήσεις θα εμφανίζονται (σχεδόν) άμεσα, αφού εγκριθούν δηλαδή, ανεξάρτητα αν είναι σωστές ή όχι, ώστε αν απαντηθεί μόνο η μία ερώτηση να βοηθήσει και στην άλλη απάντηση ή να υπάρξει κάποια συζήτηση. Αν έχουμε σωστές απαντήσεις θα τις επιβεβαιώσω τη Δευτέρα, αλλιώς θα παραμείνει ως άλυτος γρίφος μέχρι να απαντηθεί.

2 thoughts on “Γρίφος 24: Δρόμοι της πόλης

Σχόλιο