φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Μετά από τα αγάλματα και τις προτομές, ας δούμε σε αυτόν τον γρίφο και κάποιο κτίριο! Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα βρεθεί εύκολα η σωστή απάντηση καθώς οι «γωνιές της πόλης» συνήθως εντοπίζονται ευκολότερα.


Τριακοστός πέμπτος γρίφος

Το κτίριο της φωτογραφίας είναι ένα πολύ γνωστό κτίριο σε κεντρική περιοχή της πόλης και βλέπετε την πρόσοψή του όπως είναι σήμερα (ναι, η φωτογραφία είναι σημερινή). Μπορείτε να προσδιορίσετε ποιο είναι ή πού βρίσκεται;

Φωτογραφία για 35ο γρίφο

Αν ξέρετε την απάντηση μη διστάζετε να τη γράψετε ως σχόλιο στο άρθρο. Οι απαντήσεις σας δε θα εμφανιστούν μέχρι και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ανεξάρτητα αν είναι σωστές ή όχι, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να απαντήσουν περισσότεροι συμμετέχοντες χωρίς να επηρεαστούν από άλλους. Αν έχουμε σωστές απαντήσεις θα τις εγκρίνω/δημοσιοποιήσω/επιβεβαιώσω μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς θα παραμείνει ως άλυτος γρίφος μέχρι να απαντηθεί.

Κατά τα γνωστά, τις απαντήσεις σας τις γράφετε μόνο εδώ στο blog (ως σχόλια στο άρθρο) και όχι στο facebook, στο twitter ή όπου αλλού έχουν γίνει κοινοποιήσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες όπου θέλετε και να συνεργαστείτε με όποιους και όσους θέλετε. Μπορείτε να διαβάσετε και τις γενικές οδηγίες για τους γρίφους.

Γρίφος 35: Γωνιές της πόλης

2 σχόλια στο Γρίφος 35: Γωνιές της πόλης

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: