φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Για τους ανθρώπους που κάνουν βόλτες, όπως εμείς, τα παγκάκια δεν είναι απλά σημεία ξεκούρασης ή σημεία συνάντησης με την παρέα μας, αλλά μπορούν και να είναι και σημεία αναφοράς. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί ένα παγκάκι να είναι το όριο κάποιας βόλτας μας, όπου θα ξεκουραστούμε για λίγο πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Η «Βόλτα στην Καβάλα», φυσικά, αγαπάει τα παγκάκια της πόλης και το σημερινό εκατοστό άρθρο του ιστολογίου (ΝΑΙ, φτάσαμε τα 100 άρθρα 💯 και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη) σηματοδοτεί μία νέα υποκατηγορία στους γρίφους με τις «Γωνιές της πόλης», όπου θα εντοπίζουμε και θα γνωρίζουμε καλύτερα τα παγκάκια μας.


Τριακοστός ένατος γρίφος

Ξεκινάμε λοιπόν τους γρίφους με τα παγκάκια με μία, μάλλον εύκολη, φωτογραφία κι έτσι δε θα δοθεί οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Η βοήθεια εμπεριέχεται στη φωτογραφία!

Τα παγκάκια του 39ου γρίφου

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, αφού εντοπίσετε πού βρίσκονται τα δύο παγκάκια της φωτογραφίας, είναι να γράψετε την τοποθεσία παρακάτω στα σχόλια (αν θέλετε, στείλτε το γρίφο και στους φίλους σας). Οι απαντήσεις σας δε θα εμφανιστούν μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, ανεξάρτητα αν είναι σωστές ή όχι, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να απαντήσουν περισσότεροι συμμετέχοντες χωρίς να επηρεαστούν από άλλους. Αν έχουμε σωστές απαντήσεις θα τις εγκρίνω/δημοσιοποιήσω/επιβεβαιώσω την Παρασκευή, αλλιώς θα παραμείνει ως άλυτος γρίφος μέχρι να απαντηθεί.

Κατά τα γνωστά, τις απαντήσεις σας τις γράφετε μόνο εδώ στο blog (ως σχόλια στο άρθρο) και όχι στο facebook, στο twitter ή όπου αλλού έχουν γίνει κοινοποιήσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες όπου θέλετε και να συνεργαστείτε με όποιους και όσους θέλετε. Μπορείτε να διαβάσετε και τις γενικές οδηγίες για τους γρίφους.

Γρίφος 39: Γωνιές της πόλης: Παγκάκια

2 σχόλια στο Γρίφος 39: Γωνιές της πόλης: Παγκάκια

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: