φωτογραφία για τους Γρίφους για την Καβάλα

Ξαναρχίσαμε να περπατάμε στους δρόμους της πόλης χωρίς να χρειάζεται να στέλνουμε μήνυμα κάθε φορά και έτσι ο σημερινός γρίφος μας έχει για θέμα του έναν, αρκετά γνωστό σε όλους μας, δρόμο.


Τεσσαρακοστός δεύτερος γρίφος

Βλέπετε μόνο μία φωτογραφία του δρόμου που ψάχνουμε και μάλιστα από κάποιο σημείο μη αναμενόμενο και καλείστε να βρείτε (α) το όνομά του τα τελευταία 20 χρόνια (από τότε δηλαδή που έγινε η μετονομασία του) και (β) το προηγούμενο όνομά του, το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα πολλοί Καβαλιώτες (ειδικά αν είναι από σαράντα χρονών και πάνω).

Γρίφος 42

Αν αναγνωρίζετε ποια είναι η συγκεκριμένη οδός γράψτε παρακάτω στα σχόλια τις απαντήσεις σας ή, αν θέλετε, στείλτε το γρίφο και στους φίλους σας. Οι απαντήσεις σας δε θα εμφανιστούν μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαΐου, ανεξάρτητα αν είναι σωστές ή όχι, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να απαντήσουν περισσότεροι συμμετέχοντες χωρίς να επηρεαστούν από άλλους. Αν έχουμε σωστές απαντήσεις θα τις εγκρίνω/δημοσιοποιήσω/επιβεβαιώσω την Πέμπτη το βράδυ, αλλιώς θα παραμείνει ως άλυτος γρίφος μέχρι να απαντηθεί.

Κατά τα γνωστά, τις απαντήσεις σας τις γράφετε μόνο εδώ στο blog (ως σχόλια στο άρθρο) και όχι στο facebook, στο twitter ή όπου αλλού έχουν γίνει κοινοποιήσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες όπου θέλετε και να συνεργαστείτε με όποιους και όσους θέλετε. Μπορείτε να διαβάσετε και τις γενικές οδηγίες για τους γρίφους.

Γρίφος 42: Δρόμοι της πόλης
Ετικέτες:    

Σχόλιο

Κερνάτε καφέ;

Buy me a coffee

Αρέσει σε %d bloggers: