Σχέσεις: πρώην, νυν (και επόμενες)

Πριν από λίγες ώρες είχαμε μία μικρή συζήτηση με τη Σοφία στο twitter, όταν ανακοίνωσε ένα μικρό προγραμματάκι που αναλαμβάνει να «εξαφανίσει» από τα μάτια μας τις σελίδες των πρώην μας. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, τη ρώτησα αν λειτουργεί για περισσότερα από ένα άτομα 😉 και μου απάντησε πως υποστηρίζει μέχρι 4 ονόματα, αριθμός που μου φάνηκε ότι καλύπτει το μέσο όρο του πληθυσμού.

Ευκαιρίας δοθείσης όμως σκέφτηκα να κάνω και μια μικρή δημοσκόπηση μεταξύ των ανθρώπων που συχνάζουν στο twitter και στο facebook και ανήκουν είτε στον κύκλο μου (φίλοι & γνωστοί ή μέχρι και άγνωστοι) ή στον κύκλο κάποιων που θα στείλουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη διεύθυνση της δημοσκόπησης στους δικούς τους γνωστούς.

Η δημοσκόπηση έχει τίτλο:

Ποιος είναι ο «μαγικός αριθμός» σας; Πόσες είναι οι πρώην σχέσεις σας;
[δε μετράει η τωρινή]

και μέχρι τώρα που γράφω το άρθρο έχουν απαντήσει 21 άτομα

Η δημοσκόπηση θα είναι ενεργή μέχρι την Τρίτη 20/7, είναι όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που με ξενίζουν κάπως και μου δείχνουν ότι μάλλον ήμουν σχετικά μετριοπαθής στις εκτιμήσεις μου.

Λέτε να είμαι δεινόσαυρος και να έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα ή αυτοί με τους οποίους συσχετιζόμαστε στα λεγόμενα «κοινωνικά δίκτυα» έχουν ξεφύγει; 😃

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: