$18.500.000 είναι πολλά λεφτά και έχουμε και κρίση

Πέθανε λένε κάποιος, του οποίου το όνομα δε μου λένε (σσσσ, είναι μυστικό και θα το μάθετε κι εσείς και δεν κάνει), και μου άφησε 18,5 εκατομμύρια δολλάρια, τα οποία μπορώ να διεκδικήσω αν στείλω κάποια στοιχεία μου στον καλό κύριο που με ειδοποίησε.

Λογικά, αν τα στείλω, μετά θα μου ζητήσουν και άλλα, πιο προσωπικά, στοιχεία για να αποδείξω ότι είμαι ο νόμιμος δικαιούχος και δεν κάνει να πέσουν τόσα λεφτά σε ξένα χέρια.

Το ωραίο όμως είναι ότι, παρ’ όλο που αυτή είναι η τελευταία ειδοποίηση που μου στέλνουν, λίγα λεπτά μετά μου την ξαναστέλνουν για να σιγουρέψουν ότι την έλαβα… έστω κι αν δεν έλαβα ποτέ το πρώτο γράμμα (όπου έγραφαν και το όνομα του αποθανόντα).

Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, άμα μάθω ότι τελικά είχα ένα πλούσιο θείο κάπου στη Γη και μου άφησε ο καημένος 18,5 εκατομμύρια δολλάρια (ούτε 14 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή) που μάζεψε ένα-ένα με κόπους και βάσανα, τι θα πρέπει να μου κάνετε αγαπητοί αναγνώστες που αγνόησα αυτήν το τόσο ευγενική ειδοποίηση και την ανέφερα μάλιστα και ως απόπειρα phishing στο GMail;

Δε θα πρέπει να με μουτζώνετε με πόδια και με χέρια; Το λιγότερο!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: