Μια βόλτα

Περπατούσε για αρκετή ώρα τώρα. Ήταν όμορφη η διαδρομή από το σπίτι προς το μικρό δασάκι, που βρισκόταν στις παρυφές της πόλης όπου έμενε τα 4 τελευταία χρόνια και, όποτε έβρισκε ευκαιρία και ήταν και ο καιρός καλός, έπαιρνε γρήγορα την απόφαση.

Ξεκινούσε και ανέβαινε πρώτα τα 90 σκαλάκια που έβγαζαν στον παραπάνω δρόμο και, στρίβοντας μετά προς τα αριστερά, περνούσε μπροστά από το δημοτικό σχολείο της περιοχής, όπου συνήθως έπαιζαν τα απογεύματα τα παιδιά, και κάνοντας ένα μικρό κύκλο έβγαινε τελικά στον περιφερειακό δρόμο.

Τα απογεύματα ο δρόμος δεν είχε συνήθως πολλή κίνηση, καθώς όσοι οδηγοί ήθελαν να αποφύγουν την πόλη χρησιμοποιούσαν την εθνική οδό και από εδώ περνούσαν μόνο όσοι ήθελαν να κατευθυνθούν στις «επάνω» συνοικίες και να γλυτώσουν το πολύβουο κέντρο.

Εκείνο το απόγευμα αποφάσισε να κατευθυνθεί προς την κατοικημένη περιοχή, αντί για το μικρό δασάκι, και άρχισε να περπατάει προς τα ανατολικά. Φυσούσε ένα απαλό αεράκι και στον ουρανό μόλις που φαινόταν κάποιο σύννεφο πίσω από το βουνό.

ΜΠΑΜ!

Έπεσε κάτω και μόλις που πρόλαβε να δει το κλαδί που έπεσε από το διπλανό δέντρο, πριν παραδώσει το πνεύμα. Αυτή η βόλτα τελείωσε εκεί.