13033: εφαρμογές για android κινητά

Επακόλουθο του απαγορευτικού κυκλοφορίας χθες και, επειδή βαριόμουν και λίγο, έκανα μία βόλτα στις εφαρμογές για κινητά android που υπάρχουν στο google play store.

Από περιέργεια δοκίμαζα διάφορες αναζητήσεις επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις μία καλή και χρήσιμη εφαρμογή· κατά καιρούς έχω πετύχει κάποιες πολύ χρήσιμες.

Η τελευταία αναζήτηση που έκανα ήταν για τον αριθμό 13033 που, όπως ξέρουμε όλοι, είναι ο αριθμός στον οποίο στέλνουμε τα μηνύματα (SMS) για τις μετακινήσεις μας, όσο διαρκεί το απαγορευτικό κυκλοφορίας (πιο γνωστό ως καραντίνα ή λοκντάουν).

38

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, μπορεί να μη μέτρησα και καλά.

38 εφαρμογές υπάρχουν για να στέλνει κάποιος το μήνυμα στο 13033 για να κάνει μία μετακίνηση!

Το πιστεύετε; Τόση πρωτοτυπία πια οι Έλληνες προγραμματιστές;

Ή, μήπως, ευκαιρία να βγάλουν κανένα πεντάλεπτο του ευρώ παραπάνω από τις διαφημίσεις που θα σας δείχνουν για να επιλέξετε ποιον από τους 6 κωδικούς θα στείλετε στο 13033;

Τόσο δύσκολο να είναι άραγε να έχεις σε ένα χαρτάκι κολλημένο στην πόρτα του σπιτιού σου τους 6 κωδικούς και να επιλέγεις αυτόν που θέλεις κάθε φορά που πρόκειται να βγεις έξω για να τον στείλεις με SMS;

Εγώ πάντως, συνήθως, αντιγράφω κάποιο από τα μηνύματα που έχω στείλει ήδη, που περιέχουν και το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνσή μου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: