Ξεκινάμε…

Ξεκινάω σήμερα από αυτήν την (ολοκαίνουρια) διεύθυνση ένα δικτυακό ημερολόγιο που θα περιέχει τις δημιουργίες των παιδιών από τα σχολεία που διδάσκω. Τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσα ξεχωριστό ημερολόγιο για κάθε σχολείο, αυτή η μέθοδος όμως δε βολεύει όταν, ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, πρέπει κάθε χρόνο να βρίσκομαι σε διαφορετικά (ναι, περισσότερα του ενός) σχολεία κι έτσι αποφάσισα, από φέτος, να έχω όλες τις δημιουργίες των παιδιών συγκεντρωμένες σε ένα χώρο.

Τα ημερολόγια των προηγουμένων ετών θα συνεχίσουν να υπάρχουν, δεδομένου ότι είναι δύσκολη η μεταφορά των εγγραφών και των σχολίων σ’ αυτή τη διεύθυνση (ΔΕΝ υπόσχομαι όμως ότι δε θα προσπαθήσω να τα συγκεντρώσω όλα κάτω από την ίδια “στέγη”).

Ελπίζω ότι και φέτος (ή και τα επόμενα χρόνια, ανάλογα με το πού θα βρεθώ επαγγελματικά αν συνεχίσω στο χώρο της εκπαίδευσης) τα παιδιά στα σχολεία που διδάσκω θα έχουν την όρεξη να γεμίσουν αυτό το χώρο με τις ζωγραφιές και τις ιστορίες τους και αισιοδοξώ ότι οι αναγνώστες δε θα κρίνουν πολύ αυστηρά τα όποια λάθη (που είναι κι αυτά μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας).

Απόστολος

3 σχόλια στο “Ξεκινάμε…”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.